Malta

 Golden Bay
 Mellieha Bay
 Paceville
 Qawra

 Sliema
 St. Julian's


Kort

Seværdigheder

Vejr og Klima
 

 

 

Qawra - St. Pauls Bay

Feriebyen Qawra ligger i den nordøstlige del af Malta. Den ligger på en lille halvø af samme navn og sammen med nabobyen Bugibba udgør den hjertet af det meget populære område St. Pauls Bay.

Der er ca. 16 kilometer til hovedstaden Valletta og transfertiden fra lufthavnen er en god halv times tid.

Strande i Qawra
Halvøen Qawra grænser til tre vandområder. Mod nord ligger St. Pauls Bay, mod øst ligger Middelhavet og mod syd ligger Salina Bay, hvis inderste del er bassiner til saltudvinding.

Selvom der er meget kystlinje, så er der dog ingen sandstrande i Qawra. Til gengæld er det meget populært at solbade på de flade klipper og mange hopper også i vandet og svømmer en tur i det klare vand. Pas på ikke at træde på et af de søpindsvin, som sidder fast på klipperne under vandet.

Snorkling er populært langs klipperne, men det er også mulighed for en tur på jet ski, vandski m.m. Der ligger også en dykkerskole i Qawra.

Nærmeste større sandstrand ligger i Mellieha Bay ca. 8 kilometer væk.

Restauranter og natteliv
Der er masser af restauranter, caféer og barer i Qawra. Mange af dem ligger langs strandpromenaden.

Nattelivet er ikke direkte hektisk, men der er god mulighed for at få luftet danseskoene, for eksempel på natklubben Incognito Nightclub. Inden natten falder på er der rigeligt med barer, som serverer flotte longdrinks.

Seværdigheder og aktiviteter
Helt ude ved spidsen af Qawra halvøen ligger Qawra Tower, der blev bygget på ordre af stormesteren Giovanni Paolo Lascaris helt tilbage i 1637. Det indgår i en en kæde af tårne, som man i løbet af få minutter kunne alarmere hele Malta om et angreb. I dag er der indrettet en restaurant i tårnet, der desværre er begyndt at forfalde.

Fra den tilstødende naboby Bugibba afgår der turbåde, som bl.a. sejler til den meget populære Blue Lagoon.
   
 

  Qawra

Kort over Qawra

 

 

 
 

Privacy policy