Malta

 Golden Bay
 Mellieha Bay
 Paceville
 Qawra

 Sliema
 St. Julian's


Kort

Seværdigheder

Vejr og Klima
 

 

 

Seværdigheder og aktiviteter på Malta

   

Marked på MaltaShopping i Valletta

Hovedstaden i Malta, Valletta, byder på shoppingmuligheder for alle. Mainstream butikkerne og mærkevarerne fås især i Republic Street, i Forni Shopping Complex og i det store Embassy Complex i St. Lucia Street. Sidstnævnte dækker over syv etager med butikker, biografer, caféer og endda et multimedia museum.

Er du mere til lokale specialiteter, så skal du tage en tur til den flotte markedshal Merchants Street. På de to etager er der masser frisk kød, fisk, frugt, grønt og spændende specialiteter. Udenfor markedshallen er der masser af boder der sælger alt muligt, herunder en hel del tøj.

En helt tredje mulighed er søndagsmarkedet i Valletta, som afholdes i Floriana udenfor bymuren. Her kan man virkelig købe alt muligt, men som på mange andre markeder er mange af antikviteterne og designvarerne kopier. Det ødelægger dog ikke den gode stemning og atmosfære der er på dette marked. Bemærk, at markedet åbner tidligt og slutter allerede ved frokosttid.


Popeye VillagePopeye Village

Hvad siger du til at træde direkte ind i Skipper Skræks egen by, Popeye Village?

Byen blev bygget som filmkulisse til Skipper Skræk filmen fra 1980, der blev instrueret af ingen ringere end Robert Altman og havde Robin Williams i hovedrollen.

I dag er Popeye Village en af de største turist attraktioner på Malta, og hele familien kan være med.

I Skipper Skræks univers hedder byen Sweethaven Village og det er her, at han møder Olivia, der desværre er forlovet med Bluto. Byen indeholder alle de farvestrålende huse fra filmen, som brandstationen, bageren og ikke mindst savmøllen. Skipper Skræk, Olivia og Bluto kan I også møde.

Hvad man ellers kan opleve afhænger af, hvornår man besøger Popeye Village Fun Park. Der er tre sæsoner, nemlig sommer, mellemsæson og jul. Specielt for sommersæsonen fra juni til september er en masse aktiviteter med vand, f.eks. vandtrampoliner og små bådture i Anchor Bay.

I tilknytning til Popeye Village ligger der en lille forlystelsespark med forskellige aktiviteter for børnene. Disse aktiviteter koster ekstra.

Sweethaven Village ligger meget passende i Anchor Bay, ikke langt fra turistbyen Mellieha Bay. Der går en shuttle bus fra Mellieha og mange af hotellerne i området.

Læs meget mere om hvad I kan opleve, åbningstider, priser og transporten dertil på Popeye Village Fun Park's officielle hjemmeside.

 

 

 
 

Privacy policy