Malta

 Golden Bay
 Mellieha Bay
 Paceville
 Qawra

 Sliema
 St. Julian's


Kort

Seværdigheder

Vejr og Klima
 

 

 

Mellieha Bay

Den populære ferieby Mellieha Bay ligger i den nordvestlige del af Malta, ca. 32 kilometer nord for hovedstaden Valletta.

Kun to kilometer derfra ligger den charmerende by Mellieha oppe i bjergene. Det er muligt at gå dertil, men det anbefales at tage en taxi på opturen.

Lidt længere mod syd ligger feriebyerne Bugibba og Qawra, og tilsammen danner dette trekløver det mest besøgte ferieområde på hele Malta.

Stranden i Mellieha Bay
Mellieha Bay har den længste sandstrand, som Malta har at byde på. Stranden har fint sand og det klare vand bliver kun langsomt dybt. Perfekt for børn!

På stranden er det muligt at leje solsenge og parasoller. Der tilbydes også en lang række vandsportsaktiviteter, herunder paragliding, bananbåd, vandski og de traditionelle vandcykler. Der ligger også en dykkerskole i Mellieha Bay.

Restauranter og natteliv
Der er masser af restauranter i Mellieha Bay. Ned mod vandet ligger der flere fiskerestauranter, som har ry for at være gode.

Nattelivet er forholdvist stille i Mellieha Bay. Der er nogle barer, men hvis der skal festes om natten, så anbefales det at tage en taxi til Bugibba.

Seværdigheder og aktiviteter
Hvis man bor i Mellieha Bay, så er det turen værd at besøge den charmerende by Mellieha, som ligger lidt oppe i bjergene. Udsigten over bugten er fantastisk herfra, og der er flere gode og afslappede restauranter. Der ligger også nogle butikker, hvor der kan købes en gave eller to med hjem fra Malta rejsen.

Den populære Popeye Village Fun Park ligger ikke langt væk. Der går shuttle busser til Skipper Skræk byen, som er en af de mest besøgte attraktioner på Malta.
   

  Mellieha

Mellieha strand

Mellieha

Red Tower


Kort over Mellieha Bay

 

 

 
 

Privacy policy