Malta

 Golden Bay
 Mellieha Bay
 Paceville
 Qawra

 Sliema
 St. Julian's


Kort

Seværdigheder

Vejr og Klima
 

 

 

St. Julian's

St. julian's ligger umiddelbart nord for den større by Sliema på Maltas nordøstkyst. De to byer er vokset sammen. I den nordlige udkant af St. Julian's ligger bydelen Paceville, det tætteste Malta kommer på en partyby for de unge.

Det er en af de mest populære feriebyer på Malta, og hotellerne er generelt af meget høj standard. Mange af dem er fire-stjernede, herunder Hotel Juliani, som brugerne på TripAdvisor har kåret til det bedste hotel i St. Julian's.

Der ligger også flere fem-stjernede hoteller, som Hilton Malta og Radisson Blu Resort.

Strande i St. julian's
Bortset fra den lille Balluta Bay Beach mellem St. julian's og Sliema er der ingen sandstrande i St. Julian's. Kystlinjen udgøres af klipper, der mange steder er så flade, at det går an at solbade på dem.

Mange bader også fra klipperne i det rene og klare vand. Det er bedst med et par badesko, dels pga. de nogle gange skarpe klipper og dels pga. søpindsvin. Det er meget populært at dykke og snorkle ud for St. Julian's.

Bag kystlinjen løber en promenade, hvor der flere steder er små parker, caféer og legepladser. Et dejligt område til en spadseretur.

Restauranter og natteliv
St. Julian's har et rigt udbud af restauranter, der serverer al slags mad. Restauranterne omkring den lille bugt Spinola bay har en fantastisk udsigt. Her ligger f.eks. 'San Giuliano Restaurant', der serverer klassisk italiensk mad og fiskeretter.

Ved den endnu mindre bugt Balluta Bay ligger restauranten Barracuda. Udsigten herfra er også fantastisk, det samme er atmodfæren og maden. Prisniveauet er også lidt højere.

Nattelivet er i St. julian's er mere stille end i Sliema og Paceville, men der er et godt udbud af barer, så man kommer bestemt ikke til at kede sig.

Seværdigheder og aktiviteter
Skal der shoppes i St. Julians, så er det nye 'Bay Street shopping centre' ved St. Georges Bay stedet at tage hen. Når det er prøvet, så ligger Malta's bedste shopping i nabobyen Sliema.

Der er mange flotte områder i St. Julian's, f.eks. omkring bugterne Spinola bay og Balluta Bay. Ved sidstnævnte ligger den flotte kirke 'Church of Our Lady of Mount Carmel'.
 

  St. Julian's

Our Lady of Mount Carmel i Balluta Bay


Kort over St. Julian's

 

 

 
 

Privacy policy