Besøg den skønne ferieby St. Julians

st. julians

Besøg den skønne ferieby St. Julians

St. Julians har lidt over 10.000 indbyggere, og det er et meget besøgt rejsemål for turister og malteserne selv. Byen er opkaldt efter helgenen Saint Julian, og den ligger helt ud til Middelhavet.

Mange af byens hoteller, restauranter og natklubber ligger i området, der kaldes Paceville.

Besøg den dejlige by for de flotte klippestrande og det pulserende byliv.

Tag en svalende dukkert i Middelhavet

St. Julians er en smuk by helt ud til kysten. Her kan du let hoppe i det svalende Middelhav fra de mange skønne klippeområder i de hyggelige bugter. Klipperne er flade, så du kan sole dig på dem, og der er badestiger ned i vandet.

Der er rig mulighed for at dykke og undersøge livet under vandet eller at sejle i de smukke omgivelser.

Du kan også besøge St. George’s Bay, hvis du gerne vil have sand mellem tæerne. Her har man nemlig anlagt en lille hyggelig sandstrand med sand fra Jordan.

Husk badeskoene, for der er skarpe klipper og søpindsvin i det klare vand.

En afslappende storbyferie

Hvis der gerne må være lidt fart på din ferie, så byder St. Julians på et rigt byliv. I dagstimerne kan du slentre langs den smukke promenade, der går mellem St. Julians og Sliema. Sliema er en fantastisk shoppingby, hvis du vil have noget spændende med hjem i kufferten. De to byer er praktisk talt smeltet sammen, og på gåturen får du en fantastisk smuk udsigt.

Når sulten melder sig, byder restauranterne på spændende gastronomiske oplevelser fra middelhavets køkken. Som tidligere fiskerby er der tradition for gode retter med friskfanget fisk, som du kan spise med udsigt over vandet.

Besøg Spinola Palace

Når du er i St. Julians, så skal du besøge det smukke palads Spinola Palace fra 1688. Paladset blev oprindeligt bygget til glæde for offentligheden, og det er stadig formålet med den storslåede bygning i dag.

Gå en tur i den flotte have, hvor du kan fornemme historiens vingesus, da paladset blev opført i 1600-tallet. I ægte barokstil er paladset smukt dekoreret, og det er i dag anset som et mesterværk indenfor maltesisk barokarkitektur.

Når mørket falder på

Når mørket falder på, slår barer, natklubber og diskoteker dørene op for de besøgende. Paceville er også kendt som en partyby, hvor de unge slår sig løs. Der er derfor rig mulighed for både at slappe af og dyrke det levende byliv, når du besøge St. Julians.

Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern