Mellieha Bay – strand, sol og eksotisk stemning

Mellieha Bay

Mellieha Bay – strand, sol og eksotisk stemning

Længes du efter lyseblåt saltvand, stikkende solstrejf og hyggelige restauranter? Så er området ved Mellieha Bay det perfekte feriested for dig. Med sine lækre hoteller, fantastiske badevand, dejlige vejr og spændende restauranter er Mallieha Bay er pragtfuldt ferieområde. Snup en flybillet og sæt kursen mode det sydlandske paradis.

Stranden og havet

Drømmer du om at stå tidligt op, tage dit badetøj på og gå ned på den nærliggende strand for at tage en morgendukkert, for derefter at slappe af på stranden med sand mellem tæerne hele dagen? Dén drøm kan komme til virkelighed, hvid du besøger Mellieha Bay. Det helt særlige ved Mellieha Bay er nemlig den dejlige strand, som er hele omdrejningspunktet og knudepunktet i området. Stranden er grunden til, at de fleste besøger området. Stranden er en sandstrand, som bruses op af det lune, klare middelhavsvand. Vandet buer i en smuk bugt, som skinner og glimter i solens klare skær. Området ligger for sig selv, og der er dermed gode muligheder for blot at slappe af og få ro til hovedet, med mindre du vælger et af de store hoteller med mange mennesker, for det er nemlig også en mulighed at skabe sig en aktiv ferie ved Mellieha Bay.

Hoteller og boliger i området

Når valget er faldt på Mellieha Bay, skal boligen vælges – og her er der god mulighed for at vælge mellem hoteller, ferieboliger og lejligheder. De fleste vælger et hotel, og det er med god grund. I området finder du nogle gode middelmådige hoteller, men det der er mest af, er lækre luksushoteller med fire eller fem stjerner. Er du mere til det enkelte, hvor du selv kan lave mad og slappe af i dit helt eget tempo, så kan du vælge en feriebolig eller en lejlighed. Denne type bolig er typisk billigere end et hotel, men til gengæld får du sjældent ligeså mange aktiviteter og faciliteter i en feriebolig, som du gør på et hotel. Lige meget hvad du er til, kan du vælge det i dette favorable område.

Shopping og restauranter

Ved Mellieha Bay finder du et udbud af både restauranter og mindre butikker. Ønsker du et større udbud end blot ved stranden, kan du tage turen ind til Mellieha by, som har et større udvalg af både souvenirforretninger, supermarkedet og lækre, autentiske restauranter. Desuden er det muligt at finde hoteller med mad inkluderet, på den måde slipper du for at lede efter de bedste spisesteder.

Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern