Guide til Qawra St. Pauls Bay

Qawra

Guide til Qawra St. Pauls Bay

Qawra I St. Pauls Bay på Malta er et magisk sted, hvor du kan bade i det mest krystalklare vand, spise eminent mad på en af de mange udendørs restauranter og gå lange ture på den smukke strandpromenade. St. Pauls Bay ligger på Maltas nordøstlige side og inkluderer byerne Bugibba og Qawra. Denne artikel er en miniguide til Qawra i St. Pauls Bay.

Hvorfor skal du tage til Qawra St. Pauls Bay

Qawra ligger længst ude på odden, og det er en meget popuær badeby. Her er der tale om rendyrket feriestemning og turisme, og de smukke hoteller skaber en høje klippevæg langs hele kyststrækningen. Der er ekstra travlt og turistet i sommerhalvåret, hvor mange familier vælger at besøge det smukke sted.

Her kan du først og fremmest gå op til det nordligste punkt ved St. Pauls Bay, Qawra Pointe, som er en smuke og meget populær klippestrand. Her er der både solstole og badestiger, så der er nem adgang for store og små. Det er også her Qawra Tower ligger, som oprindeligt var et gammelt vagttårn fra 1600-tallet, men som nu er en hyggelig restaurant, hvor du kan lytte til reggae, nyde udsigten over det azurblå, åbne hav og spise en skøn pizza.

Strandene i Qawra St. Pauls Bay

Der er tre lækre vandområder i Qawra. Den nordlige er St. Pauls Bay, den østlige er Middelhavet og den sydlige er Salina Bay. Der er utroligt meget kyststrækning i Qawra, men der er faktisk ingen regulær strand. I stedet ligger man og solbader på de flade klipper, hvorfra du også kan hoppe direkte i havet.

Du kan dyrke alskens slags vandsport her, hvor snorkling er én af de mest populære. Du kan dog også komme ud og stå på vandski eller prøve at køre på jetski. Ligeledes kan du lære at dykke, idet der ligger en dykkerskole i Qawra.

Hvis du foretrækker en sandstrand, så ligger den nærmeste sandstrand 8 kilometer væk i Mellieha Bay.

Seværdigheder og bespisning i Qawra St. Pauls Bay

Qawra Tower er som nævnt et meget populært mål, når du opholder dig i Qawra. Det indgår i en længere række af tårne, hvorfra der på ganske kort tid kan sendes en alarm ud til hele Malta.

Fra Bugibba kan du desuden tage en af de mange turbåde, der sejler til Blue Lagoon.

I Qawra er der desuden også et væld af forskellige restauranter på strandpromenaden, ligesom der er et pænt udvalg af barer og en enkelt natklub.

Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern