Rejser til Malta

rejser malta

Rejser til Malta

Malta byder på kulturelle oplevelser, smukke naturlandskaber og fantastiske badeområder. Står du og familien overfor at planlægge den kommende ferie, er den populære solskinsø i Middelhavet det oplagte valg.

Rejser til Malta er for alle og enhver uanset ønsker og livsstil.

Det subtropiske klima gør, at I kan rejse til øen fra april til oktober og nyde dagtemperaturer over 20 grader. I højsæsonen fra juni til september ligger den gennemsnitlige temperatur i dagtimerne på omkring 30 grader.

Find de perfekte rejser til Malta online

På nettet får du masser af muligheder for at lære mere om den eftertragtede ferieø, ligesom du kan få vigtig af information og viden om seværdigheder og oplevelser.

Hvad den bedste rejse er, afhænger af individuelle forhold. Du skal forholde dig til følgende, når den perfekte rejse skal sammensættes:

  • Antal passagerer
  • Aldersgrupper
  • Ønske om afslapning, aktiv ferie eller blanding?
  • Boform
  • Tidspunkt på året

Malta tiltrækker mennesker i alle aldersgrupper. Rejser du sammen med børn, vil det være oplagt at vælge et familievenligt hotel, hvor der er direkte adgang til pool, legeområde og børnefaciliteter.

Når du har forskellige hoteller at sammenligne mellem, kan du bedst udpege dig dét, der passer til familiens ønsker og behov.

Sørg for at tage hensyn til afstand til strand, indkøb og by, når der bookes overnatning.

Ønsker du at bo i gåafstand til indkøb eller restauranter, skal der tages højde for dette i forbindelse med valg af rette hotel.

Hvad koster rejser til Malta?

Der er rejer til Malta for enhver. Hvor meget ferien skal koste, er op til dig at bestemme.

Prisen for at holde ferie på Malta vil være influeret af flere forhold. Det drejer sig om type af hotel (hvor mange stjerne det har), antal passagerer, om der er halv- eller helpension på hotellet samt valg af seværdigheder.

Der er både kulturelle oplevelser og naturområder at berige ferien med på Malta. Mens attraktioner tilbyder gratis adgang, er der andre, som kræver billet.

Det er en god idé at være orienteret om de mange forskellige seværdigheder på forhånd, som du og familien kan opleve på Malta. Når I er bekendt med afstande, priser og transport, kan I bedst planlægge ferien på forhånd.

Vil du have en privat boform på øen, kan der bookes feriebolig i form af hus. Denne boform vil typisk være lidt højere i pris. Med dette valg får du egen bolig og ofte adgang til altan eller med direkte adgang til privat badeområde.

Hvornår kan jeg flyve til Malta?

Der er flyafgange til den populære Middelhavsø hele året. Du får flest valgmuligheder, når du booker afgang fra april til oktober. På denne tid af året er vejret bedst og mest stabilt.

Flyvetiden er på cirka 3 timer, og der er flere daglige og direkte afgange at vælge imellem.

Du skal være opmærksom på, at poolområderne på mange hoteller på øen er lukkede fra november til marts. I vintersæsonen er der den største forekomst af regn, og dette udnytter hotellerne til at opgradere og vedligeholde deres faciliteter.

Økonomisk kan det være en fordel at vælge rejser til Malta udenfor skolernes ferier. Her er både flybilletter og overnatning billigere, og det kan være den perfekte måde at spare penge på, når I vil have den skønneste ferie med natur og afslapning.

Hvor skal jeg bo på Malta?

Der er flere populære feriebyer at vælge imellem. Hvilke ønsker og behov du har, kan være bestemmende for, hvilken by der er den rette for dig.

Silema og St. Julian er nogle af populære byer på Maltas nordkyst. Vælger du én af dem, kommer du til at bo nær strand, vand og shopping. Det er særligt på nordkysten, der er masser af badeklipper at gøre brug af.

Med gåafstand til by og indkøb kan der nydes lækre, lokale måltider hos de mange indbydende restauranter. Mellieha Bay og Golden Bay byder på masser af seværdigheder og naturperler.

Brug en rejseguide og få mere ud af din ferie til Malta

Før du rejser afsted med familie eller venner, kan en rejseguide til Malta gøre planlægningen af ferien meget nemmere. Med den kan du få viden om de mange attraktioner på øen, ligesom du kan læse mere om de charmerende og hyggelige byer.

Rejser til Malta kan sammensættes, så enhver person får oplevelser for livet.

Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern