Sådan får du en billig ferie på Malta

Sådan får du en billig ferie på Malta

Sponseret indhold

 

Drømmer du om turkisblåt vand, lyse sandstrande og lækker mad? Malta har det hele og er et skønt land at besøge, hvis du er solhungrende og har brug for ren afslapning. Hvordan du får en billig ferie på øen, giver vi dig vores bedste tips til her.

Malta er skøn og er blandt mange danskere en lidt overset destination. Her er alt, hvad hjertet begærer, og hvad man som dansker fra det kolde nord har brug for efter en lang vinter. Det er ikke lige så billigt som Thailand. Men ved selv at planlægge store dele af rejsen, kan du gøre det billigere, end hvad udgangspunktet er hos et rejsebureau.

Køb selv dine flybilletter

Selvom det er nemmere at overlade planlægningen til et rejsebureau, er det tiden værd at gøre det selv. For køber du selv dine flybilletter, er der potentielt mange penge at spare. En flybillet til Malta kan fås for kun 1.000 kroner tur/retur eller mindre, hvis du booker selv direkte ved flyselskabet eller gennem en søgemaskine.

Vil du gerne være helt sikker på at kunne få penge tilbage eller et tilgodehavebevis, hvis flyet skulle blive aflyst, er det bedst at booke direkte hos flyselskabet.

Find selv overnatning

Der kan potentielt være mange penge at spare, hvis du selv bruger tiden på at booke overnatning. Lej private ferieboliger eller se nærmere på privat sommerhusudlejning, da det samtidig også giver dig mulighed for at lave mad selv på dage, hvor du måske ikke lige synes, du behøver på restaurant.

Der er især mange penge at spare på overnatning ved at gøre det privat, hvis du har mulighed for at rejse i lavsæsonen eller lige efter ”peak season”, hvor alle børnefamilier er afsted.

Læs guides på nettet

Rejsebureauer vil altid gerne sælge guidede og planlagte ture. Men, du kan faktisk sagtens selv planlægge ture rundt på Malta, hvis bare du sætter dig en smule ind i det. Der findes utroligt mange guides på nettet, der fortæller alt om seværdigheder i byer som Valletta og Sliema samt hvor de bedste strande er, og hvordan du billigt kommer dertil med lokal transport.

Er du blot en lille smule villig til at planlægge selv og begive dig rundt på egen hånd, kan der være mange penge at spare. Penge, som du i stedet kan bruge på lækre drinks, rigtig god mad eller shopping.

Når først du går i gang med at se nærmere på, hvor du kan spare penge, og hvor mange penge du kan spare ved at planlægge selv, bliver det en hel sport for dig. Ferie sydpå behøver ikke være dyrt, når bare du selv har mod på store dele af planlægningen.

Måske du også kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alt om Cypern